De Champagne expert voor zakelijk Nederland

Relatiegeschenken

Unieke Champagnes
Snelle verzending
Luxe verpakking
Persoonlijke boodschap
Bestel nuMeer info

Onze Champagnes

Kwaliteit Champagnes
Morgen geleverd
Levering op kantoor
Grote aantallen (mogelijk)
Bestel nuMeer info

Proeverijen

Bij jou op kantoor
Uniek (Champagne) verhaal
Kwaliteit Champagnes
Bijpassende hapjes
Bestel nuMeer info

Wat onze klanten zeggen

Voor al onze Champagne en relatiegeschenken

Wij bestellen al onze Champagne en relatiegeschenken sinds 2016 bij Jérôme. De relatiegeschenken zijn chique verpakt met een gepersonaliseerd kaartje (inclusief eigen logo) en razendsnel bezorgd. Wij serveren de Champagne bij alle deals we sluiten en ontvangen daar geregeld complimenten over.

Persoonlijke favoriet: Blanc de Chardonnay

MirellOffice Manager

Grote flessen van 1,5 tot 15 liter

Als je veel viert wil je mooie Champagne. Al onze onze grote flessen bestellen we bij Jérôme’s Champagne. Van Magnum (1,5 ltr) tot Nebukadnezar (15 ltr). Het kwaliteit verschil proef je en de levering is altijd super snel. Voor alle onze klanten die van een goed glas houden bestellen wij hier! De Jérôme’s Champagne proeverij woonde ik met vrienden bij, een aanrader voor een gezellige middag met heerlijke Champagne en hapjes.

Persoonlijke favoriet: RJ Cuvée Speciale

DilipFacility Manager

Geweldige proeverij in onze kantoortuin

Op een prachtige zomerse dag verzorgde Jérôme voor al ons personeel een overheerlijke Champagne proeverij. Als echte liefhebber kan ik alleen maar zeggen dat het stuk voor stuk pareltjes zijn en de hele proeverij is tot in de puntjes geregeld. De Champagne voor onze viermomenten op kantoor wordt sindsdien ook door Jérôme verzorgd.

Mijn persoonlijke favoriet: Rosé D’Assemblage

WimPartner Solid Professionals

ZAKELIJK

Relatiegeschenken

Jij wilt toch ook een uniek cadeau voor je relaties en medewerkers? Een chique verpakking, het verhaal van de Champagneboer én een handgeschreven kaartje maken onze geschenken bijzonder. Wij selecteren en importeren alleen de lekkerste Champagne van kleine producenten, die we stuk voor stuk persoonlijk kennen. Een ideale manier om iemand een speciale ervaring cadeau te doen.

Bestel nu

ZAKELIJK

Champagne op kantoor

Wordt er regelmatig iets gevierd bij jullie op kantoor? Wij leveren de lekkerste Champagne in alle formaten flessen zoals de standaard (75cl), en ook demi flesjes (37,5cl), Magnums (1,5 ltr), Jeroboam (3 ltr). Op bestelling zijn ook formaten van Methusalem (6 ltr) tot Nebakanezer (15 ltr) en alles hier tussen in beschikbaar. Neem ook contact op voor de mogelijkheid om (met spoed) gekoelde Champagne te laten leveren (alleen in Amsterdam).

Bestel nu

EVENTS

Champagne Proeverij

Op een luchtige en leuke manier vertellen wij je ‘alles’ over het Champagneproces, het gebied, onze boeren en ons import verhaal. We werken zelf mee bij de boeren tijdens de oogst en andere processen waardoor we je er veel over kunnen vertellen en al je vragen kunnen beantwoorden. We nemen je mee op een kleine Champagnereis.

We serveren verschillende soorten Champagne. Desgewenst verwennen je met wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes. Onze proeverij scoort een 4,9 uit 5 sterren.

Bestel nu

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Champagne Coaching

Het is onze missie dat meer mensen meer successen leren zien en vieren. Op een leuke en luchtige manier brengen we thema’s zoals, wat brengt een positieve werkhouding mij, je eigen kwaliteiten zien en jezelf en elkaar waarderen. Je leert meer over de -verborgen- impact van complimenten. Champagne Coaching is altijd maatwerk op de thema’s die spelen in jullie organisatie. We combineren het bij voorkeur met een Champagne Proeverij waardoor er een mooie balans ontstaat tussen de thema’s en meer successen (leren) vieren.

Bestel nu

Bestelling Afhalen

Wij hebben geen winkel en vaste afhaaltijden. Deze optie kun je alleen kiezen indien je het ophaalmoment reeds met ons hebt afgestemd.

Deze optie is ook geschikt om te kiezen indien je onze producten al hebt ontvangen en nog even komt afrekenen.

 

Pickup

We do not have a store and fixed pick-up times. You can only choose this option if you have already coordinated the pick-up time with us.

Use this option when you already received our products and still need to do the payment.

Win een Magnum Champagne

We verloten er maar liefst twee! Op 2 juli maken we de winnaar bekend. Laat hier je email en naam achter. Je maakt extra kans als je onze facebook pagina hebt geliked, ons volgt op Instagram of ons TAG-t op social media met een foto op het festival met #jeromeschampagne.

1 x meedoen per emailadres.


Deze actie geldt tot 30 juni 2019