De Champagne expert voor zakelijk Nederland

Relatiegeschenken

Unieke Champagnes
Snelle verzending
Luxe verpakking
Persoonlijke boodschap
Bestel nuMeer info

Onze Champagnes

Kwaliteit Champagnes
Morgen geleverd
Levering op kantoor
Grote aantallen (mogelijk)
Bestel nuMeer info

Events & Proeverijen

Bij jou op kantoor
Uniek (Champagne) verhaal
Kwaliteit Champagnes
Bijpassende hapjes
Bestel nuMeer info

Wat onze klanten zeggen

Voor al onze Champagne en relatiegeschenken

Wij bestellen al onze Champagne en relatiegeschenken sinds 2016 bij Jérôme. De relatiegeschenken zijn chique verpakt met een gepersonaliseerd kaartje (inclusief eigen logo) en razendsnel bezorgd. Wij serveren de Champagne bij alle deals we sluiten en ontvangen daar geregeld complimenten over.

Persoonlijke favoriet: Blanc de Chardonnay

MirellOffice Manager

Grote flessen van 1,5 tot 15 liter

Als je veel viert wil je mooie Champagne. Al onze onze grote flessen bestellen we bij Jérôme’s Champagne. Van Magnum (1,5 ltr) tot Nebukadnezar (15 ltr). Het kwaliteit verschil proef je en de levering is altijd super snel. Voor alle onze klanten die van een goed glas houden bestellen wij hier! De Jérôme’s Champagne proeverij woonde ik met vrienden bij, een aanrader voor een gezellige middag met heerlijke Champagne en hapjes.

Persoonlijke favoriet: RJ Cuvée Speciale

DilipFacility Manager

Geweldige proeverij in onze kantoortuin

Op een prachtige zomerse dag verzorgde Jérôme voor al ons personeel een overheerlijke Champagne proeverij. Als echte liefhebber kan ik alleen maar zeggen dat het stuk voor stuk pareltjes zijn en de hele proeverij is tot in de puntjes geregeld. De Champagne voor onze viermomenten op kantoor wordt sindsdien ook door Jérôme verzorgd.

Mijn persoonlijke favoriet: Rosé D’Assemblage

WimPartner Solid Professionals

ZAKELIJK

Relatiegeschenken

Wil je een bijzonder cadeau voor je relaties en medewerkers? Unieke ambachtelijke Champagne als (relatie)geschenk. Je kunt je cadeau personaliseren. Wij zorgen dat met een chique verpakking, het verhaal over de Champagneboer én een handgeschreven kaartje een bijzonder geschenk wordt. Wij selecteren en importeren alleen de lekkerste Champagne van kleine boetiek producenten, die we stuk voor stuk persoonlijk kennen. Een uniek en persoonlijk cadeau.

Snelle & veilige verzending
We nemen alle handelingen uit handen
Onze klanten beoordelen ons met een 4,9 uit 5 sterren
Voor elk budget een mooi aanbod, prijzen vanaf € 26 ex btw

Bestel nu

ZAKELIJK

Champagne op kantoor

Wordt er regelmatig iets gevierd bij jullie op kantoor? Wij leveren de lekkerste Champagne in alle formaten flessen zoals de standaard fles (75cl), Magnums (1,5 ltr), Jeroboam (3 ltr). Op bestelling zijn ook formaten van Methusalem (6 ltr) tot Nebakanezer (15 ltr) en alles hier tussen in beschikbaar. Neem ook contact op voor de mogelijkheid om (met spoed) gekoelde Champagne te laten leveren (alleen in Amsterdam).

Bestel nu

EVENTS

Evenementen en Champagne Proeverij

Een Champagnebar, fles sabreren, Champagne proeverij of een Masterclass. Alle evenementen van 10 tot 500 personen kunnen wij met onze Champagne verzorgen. Afhankelijk van jullie wensen denken we mee wat het beste past op jou evenement. Op onze proeverijen en Masterclasses vertellen we op een luchtige en leuke manier ‘alles’ over het Champagneproces, het gebied, onze boeren en ons import verhaal. We werken zelf mee bij de boeren tijdens de oogst en andere processen waardoor we je er veel over kunnen vertellen en al je vragen kunnen beantwoorden. We nemen je mee op een kleine Champagnereis.

We hebben meer dan 40 verschillende soorten Champagne in ons assortiment, altijd wel iets wat past bij jullie wensen. Desgewenst verwennen je met wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes. Onze proeverij scoort een 4,9 uit 5 sterren.

Bestel nu

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Champagne Coaching

Het is onze missie dat meer mensen meer successen leren zien en vieren. Op een leuke en luchtige manier brengen we thema’s zoals, wat brengt een positieve werkhouding mij, je eigen kwaliteiten zien en jezelf en elkaar waarderen. Je leert meer over de -verborgen- impact van complimenten. Champagne Coaching is altijd maatwerk op de thema’s die spelen in jullie organisatie. We combineren het bij voorkeur met een Champagne Proeverij waardoor er een mooie balans ontstaat tussen de thema’s en meer successen (leren) vieren.

Bestel nu
×

Bestelling Afhalen

Je kunt je bestelling kosteloos afhalen. Deze optie kun je alleen kiezen indien je het ophaalmoment vooraf met ons afstemt. Afhaaltijden: maandag t/m vrijdag 08.30-17.30uur Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Deze optie is ook geschikt om te kiezen indien je onze producten al hebt ontvangen en nog even komt afrekenen.

Tickets Proeverijen

Er worden geen verzendkosten gerekend voor tickets. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je ontvangt geen tickets per post.

 

Pickup

Pickup is free of shippingcharge. You can only choose this option if you agree the collection time with us in advance. Time: monday to friday 08.30am-17.30pm Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Use this option when you already received our products and still need to do the payment.

Tickets Tastings

No shippingcosts for tickets. You will only receive conformation by email. You will not receive tickets by postmail.

Geef mij persoonlijk advies

Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?

  • Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?
    Alle geschenken komen met uitleg over de gekozen Champagne + storytelling over het Champagnehuis in een mooie gouden envelop. Vanaf 10 stuks eigen print op de deksel van de houten kist. Exclusief eenmalige proefdrukkosten €25 en extra kosten €25-€50 transport van leverancier naar ons magazijn. Eigen logo of boodschap op achterlabel op de fles vanaf €150/200 (alle informatie over de Champagne staat ook op label). Loont bij grotere oplages €3 bij 50 stuks, €2 bij 100 stuks, €1 bij 150 stuks. Verschillende opties voor een persoonlijk kaartje bij geschenk.
vanaf €200,- kosteloos verzending (per adres) 0
Er zitten geen producten in het winkelmandje
Verder winkelen
0
Champagne vragen? WhatsApp ons