OPEN INSCHRIJVING en PRIVE

Champagne proeverijen

Je kunt bij ons je eigen proeverij boeken of je inschrijven voor onze proeverijen op leuke locaties in Amsterdam.

Op een luchtige en leuke manier vertellen wij je ‘alles’ over het Champagneproces, het gebied, onze boeren en ons import verhaal. We werken zelf mee bij de boeren tijdens de oogst en andere processen waardoor we je er veel over kunnen vertellen en al je vragen kunnen beantwoorden. We nemen je mee op een kleine Champagnereis.

We serveren verschillende soorten Champagne en verwennen je met wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes. Onze proeverij scoort een 4,9 uit 5 sterren.

champagne (1)

Bezoek onze Champagneproeverij in Amsterdam

We organiseren regelmatig proeverijen met open inschrijving. Bekijk de beschikbare data hieronder en schrijf je snel in. Vol = vol.

 Zo 4 aug 2019 14:00 – 17:00

Jérôme’s Champagne Proeverij

Prijs € 50,-

Dé Champagne Proeverij met heerlijke hapjes. Op een leuke en luchtige manier nemen we je mee op Champagne reis.

info en tickets

 Zo 1 sept 2019 14:00-17:00uur

Jérôme’s Champagne proeverij

Prijs € 50,-

Dé Champagne Proeverij met heerlijke hapjes. Op een leuke en luchtige manier nemen we je mee op Champagne reis.

info en tickets

 Tot nader order geen

Jérôme’s Boot&Bubbels meer

Ivm de nieuwe regelgeving op de Amsterdamse grachten kunnen wij dit evenement niet meer aanbieden op onze eigen boot 🙁
Houd mij op de hoogte

Je eigen privé Champagneproeverij

Wil jij een originele activiteit met collega’s, familie of vrienden? Wij verzorgen een privé proeverij thuis of op kantoor. We hanteren een vast tarief voor een groep tot 10 personen, met een suppletie per extra persoon boven de 10. Een Champagneproeverij is de perfecte manier om samen iets te doen en te leren en vooral om samen te genieten van inspirerende Champagne.

Voor groepen

Jérôme’s Champagne Proeverij Privé

Jérôme’s Champagne Proeverij bij jou op locatie. Zonder hapjes. € 400,- voor groep tot 10 personen. Exclusief reiskostenvergoeding en weekendtoeslag € 75,-. Elke extra persoon + € 40,-

Zomer: liever op onze boot&bubbels? € 500,-  Genoemde prijzen, voor bedrijven ex btw.

Vul het formulier in en we sturen je vrijblijvend een offerte.

Voor groepen

Jérôme’s Champagne Proeverij Privé met hapjes

Jérôme’s Champagne Proeverij bij jou op locatie. Met bijzondere wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes. € 500,- voor een groep tot 10 personen. Exclusief reiskostenvergoeding en weekendtoeslag € 75,-. Elke persoon extra + € 50,-

Zomer: liever op onze boot&bubbels? + € 100,- Genoemde prijzen, voor bedrijven ex btw.

Vul het formulier in en we sturen je een vrijblijvende offerte.

Voor groepen

Jérôme’s Champagne High-End

De absolute topflessen van onze Champagnehuizen. Vintagejaren, topcuvée’s en zeer zeldzame flessen. € 600,- voor een groep tot 10 personen. Inclusief high end wijn spijs uitgebalanceerde hapjes vanaf € 850,-. Champagne diner op aanvraag. Wij verzorgen 4 -8 gangendiners inclusief passende Champagnes.

Genoemde prijzen voor bedrijven ex btw.

Wij nemen contact met je op als je ons een bericht stuurt dmv het formulier hier op de pagina.

champagne-proverij-openinschrijving

Meer info over de privé proeverij?

Wij verzorgen graag jouw privé Champagneproeverij. We hebben daar een start tarief voor die geldt voor een groep tot 10 personen. Een Champagneproeverij met collega’s, familie of met vrienden is de perfecte manier om samen iets te doen en te leren en vooral om samen te genieten van inspirerende Champagne’s. Kleinere groepen mogelijk, de kosten pp zijn dan alleen hoger.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Jeroen vertelt met bruisend enthousiasme over zijn grote passie: bubbels en champagne. Met zijn mooie missie zet hij je aan het denken over behaalde en toekomstige mijlpalen. Hij nodigt je uit om stil te staan bij je succes én het te vieren met mensen die belangrijk voor je zijn. Zijn workshop is écht een aanrader, voor zowel persoonlijke als professionele settings!- Marthe
Jeroen heeft op ons vrijgezellenfeest een fantastische champagneproeverij op de Amsterdamse grachten. Wat een gepassioneerd en bevlogen verhaal, heerlijke champagne met hapjes en iedereen hing letterlijk aan zijn lippen! Aanrader!!!- Gidi
Hele leuke en leerzame champagneproeverij gehad op de boot! We hebben een topavond gehad bij Jeroen!- Heleen
Een ontzettend leuke proeverij gegeven door een gepassioneerde champagne-verhalenverteller. Korte samenvatting van de middag; gezellig, leuk, informatief en uiteraard heerlijke champagnes en hapjes- Sytske
De flessen die wij besteld hadden waren van uitstekende kwaliteit. Jeroen zijn service en het persoonlijke verhaal over de champagne maken het meer dan de moeite waard om weer bij hem terug te komen. Dank daarvoor en wij blijven bij je bestellen.- Marjorie

Bestelling Afhalen

Wij hebben geen winkel en vaste afhaaltijden. Deze optie kun je alleen kiezen indien je het ophaalmoment reeds met ons hebt afgestemd.

Deze optie is ook geschikt om te kiezen indien je onze producten al hebt ontvangen en nog even komt afrekenen.

 

Pickup

We do not have a store and fixed pick-up times. You can only choose this option if you have already coordinated the pick-up time with us.

Use this option when you already received our products and still need to do the payment.

Wist je dat Jérôme’s Champagne hele toffe proeverijen & masterclasses organiseert?

Hoor als eerste de nieuwe data en profiteer van onze Early Bird Tickets

We sturen de data graag naar je toe.

Geef mij persoonlijk advies

Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?

  • Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?
    Alle geschenken komen met uitleg over de gekozen Champagne + storytelling over het Champagnehuis in een mooie gouden envelop. Vanaf 10 stuks eigen print op de deksel van de houten kist. Exclusief eenmalige proefdrukkosten €25 en extra kosten €25-€50 transport van leverancier naar ons magazijn. Eigen logo of boodschap op achterlabel op de fles vanaf €150/200 (alle informatie over de Champagne staat ook op label). Loont bij grotere oplages €3 bij 50 stuks, €2 bij 100 stuks, €1 bij 150 stuks. Verschillende opties voor een persoonlijk kaartje bij geschenk.