Oud & Nieuw Champagne tips voor:

Radio 100% NL - Champagne tips oud en nieuw - jeromeschampagne.nl

Luister hier het radio fragment op radio 100% NL van woensdag 30 december 2020. Bij niemand minder dan Barry Paf in de uitzending.

 

Passie voor Ambachtelijke Champagne van Boetiek Champagnehuizen.

Sinds 2016 werk ik ieder jaar mee met de oogst bij mijn wijnboeren. Alle processen van druivenplukken tot op de trekker rijden, van de pers vullen tot het vinificatieproces heb ik inmiddels meegemaakt. Door het jaar heen ben ik er ook regelmatig te vinden bij mijn Champagneboeren en probeer ik altijd weer een (halve) dag mee te werken in alle Champagneprocessen. Naast dat ik zo alles leer vanuit de praktijk en steeds meer en meer van Champagne maken weet, kan ik jou ook verzekeren dat onze boeren iedere dag er alles aan doen om alleen maar Champagne maken van de allerhoogst haalbare kwaliteit.

Jérôme geïnterviewd bij RTL boulevard

×
vanaf €200,- kosteloos verzending (per adres) 0
Er zitten geen producten in het winkelmandje
Verder winkelen
0
Champagne vragen? WhatsApp ons