Jeroen Klijberg over Champagne Coaching
Het geheim van vaker je successen vieren.

Luister hier de podcast over Champagne Coaching. Het geheim van je successen vieren en natuurlijk goede Champagne.

 

Passie voor Ambachtelijke Champagne van Boetiek Champagnehuizen.

Sinds 2016 werk ik ieder jaar mee met de oogst bij mijn wijnboeren. Alle processen van druivenplukken tot op de trekker rijden, van de pers vullen tot het vinificatieproces heb ik inmiddels meegemaakt. Door het jaar heen ben ik er ook regelmatig te vinden bij mijn Champagneboeren en probeer ik altijd weer een (halve) dag mee te werken in alle Champagneprocessen. Naast dat ik zo alles leer vanuit de praktijk en steeds meer en meer van Champagne maken weet, kan ik jou ook verzekeren dat onze boeren iedere dag er alles aan doen om alleen maar Champagne maken van de allerhoogst haalbare kwaliteit.

×
vanaf €200,- kosteloos verzending (per adres) 0
Er zitten geen producten in het winkelmandje
Verder winkelen
0
Champagne vragen? WhatsApp ons