Haal overheerlijke Ambachtelijke Champagne in huis

Champagne flessen - Jeromes Champagne

Champagne voor thuis

Direct van de wijnboer
Uitleg over de Champagne
1 fles of een (mix)doos
Serveer- en eettips
Bestel nuMeer info

Online Champagne Proeverij

Virtuele Proeverij

Thuis proeven
3 soorten Champagne
Borrelplank en proefglazen
Mét of zonder online begeleiding
Bestel nuMeer info

Champagne geschenk 1 fles 2 glazen in houten kist - jeromeschampagne.nl

Bijzondere geschenken

Unieke flessen met verhaal
Je eigen persoonlijke kaartje
Chique verpakt
Verschillende verpakkingen
Bestel nuMeer info

Wat onze klanten zeggen

Wauw, die passie van Jeroen

Ik wist nog bijna niks van champagne tot ik een keer bij champagneproeverij van Jeromeschampagne.nl was.

Jeroen vertelt vol passie over de verschillende champagnehuizen, de families, verschillende druivensoorten en hoe champagne wordt gemaakt, van druif naar fles. Ik had geen idee dat er zoveel verschillende soorten en smaken waren. De proeverij is hele beleving, met heerlijke Franse chansons, stokbrood en lokale kazen.

Vanaf de eerste proeverij ben ik ook aangestoken met champagne virus en wil het leven nog meer vieren met echte champagne met een verhaal🍾🥂🎊

Persoonlijke favoriet: Cuvée Prestige, Joël Martin & Fils

Blije klant Martine - Jerome Champagne
Martineuit Weesp

Virtuele verjaardag proeverij

Als je 40 wordt wil je dat goed vieren. Deze periode maakt het moeilijk om samen te komen. Door een geniale virtuele champagne proeverij vierde ik toch mijn verjaardag met vrienden en familie. Jerome stuurde iedereen een mooie fles en via een digitale link maakte we er een mooi verjaardagsfeest van. De pakketten zagen er mooi uit, een persoonlijk kaartje maakte het af, en alles kwam veilig aan. Echt een aanrader om Jeroen dit te laten verzorgen.

Persoonlijke favoriet: Cuvée XIX – extra brut

Blije klant Willem - Jerome Champagne
Willemuit Alkmaar

Geweldige proeverij in onze kantoortuin

Op een prachtige zomerse dag verzorgde Jérôme voor al ons personeel een overheerlijke Champagne proeverij. Als echte liefhebber kan ik alleen maar zeggen dat het stuk voor stuk pareltjes zijn en de hele proeverij is tot in de puntjes geregeld. De Champagne voor onze viermomenten op kantoor wordt sindsdien ook door Jérôme verzorgd.

Mijn persoonlijke favoriet: Rosé D’Assemblage

WimPartner Solid Professionals

VOOR THUIS

Heerlijke Champagne

Wil je écht lekkere Champagne voor thuis? Wil je met vrienden en familie je mooie momenten vieren met een bijzondere Champagne? Dan zit je hier goed 🙂

Jérôme’s Champagne speurt voor de allerfijnste Champagnes bij kleine Champagneboeren. Vele generaties van deze familiebedrijven zorgen met hun kennis voor uitzonderlijke producten. Zij maken de Champagne van eigen geteelde druiven en brengen de producten zelf op de markt. Hierdoor leveren ze de allerhoogste kwaliteit Champagne.

Wij leveren alleen maar belachelijk lekkere Champagne. Direct van de wijnboer. Of je nu 1 fles nodig hebt, een (mix)doosje van 3 of 6 stuks, of nog dorstiger bent. Wij helpen je graag.

Alle onze flessen worden snel en veilig verzonden via PostNL. Je ontvangt altijd een track&trace. Vanaf 2018 zijn 100% van onze pakketten aangekomen.

Onze klanten beoordelen ons met een 4,9 uit 5 sterren. Voor elk budget een mooi aanbod, prijzen vanaf € 29,90 voor normale flessen. € 18,40 halve flesjes, Magnums vanaf € 65 en om Jeroboam 3 liter of Methusalem 6 liter flessen kunnen wij uit voorraad leveren. Groter op bestelling.

Bestel nu

ZAKELIJK

Champagne op kantoor

Wordt er regelmatig iets gevierd bij jullie op kantoor? Wij leveren de lekkerste Champagne in alle formaten flessen zoals de standaard fles (75cl), Magnums (1,5 ltr), Jeroboam (3 ltr). Op bestelling zijn ook formaten van Methusalem (6 ltr) tot Nebakanezer (15 ltr) en alles hier tussen in beschikbaar. Neem ook contact op voor de mogelijkheid om (met spoed) gekoelde Champagne te laten leveren (alleen in Amsterdam).

Bestel nu

EVENTS

Evenementen en Champagne Proeverij

Een Champagnebar, fles sabreren, Champagne proeverij of een Masterclass. Alle evenementen van 10 tot 500 personen kunnen wij met onze Champagne verzorgen. Afhankelijk van jullie wensen denken we mee wat het beste past op jou evenement. Op onze proeverijen en Masterclasses vertellen we op een luchtige en leuke manier ‘alles’ over het Champagneproces, het gebied, onze boeren en ons import verhaal. We werken zelf mee bij de boeren tijdens de oogst en andere processen waardoor we je er veel over kunnen vertellen en al je vragen kunnen beantwoorden. We nemen je mee op een kleine Champagnereis.

We hebben meer dan 40 verschillende soorten Champagne in ons assortiment, altijd wel iets wat past bij jullie wensen. Desgewenst verwennen je met wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes. Onze proeverij scoort een 4,9 uit 5 sterren.

Bestel nu

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Champagne Coaching

Het is onze missie dat meer mensen meer successen leren zien en vieren. Op een leuke en luchtige manier brengen we thema’s zoals, wat brengt een positieve werkhouding mij, je eigen kwaliteiten zien en jezelf en elkaar waarderen. Je leert meer over de -verborgen- impact van complimenten. Champagne Coaching is altijd maatwerk op de thema’s die spelen in jullie organisatie. We combineren het bij voorkeur met een Champagne Proeverij waardoor er een mooie balans ontstaat tussen de thema’s en meer successen (leren) vieren.

Bestel nu
×

Bestelling Afhalen

Je kunt je bestelling kosteloos afhalen. Deze optie kun je alleen kiezen indien je het ophaalmoment vooraf met ons afstemt. Afhaaltijden: maandag t/m vrijdag 08.30-17.30uur Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Deze optie is ook geschikt om te kiezen indien je onze producten al hebt ontvangen en nog even komt afrekenen.

Tickets Proeverijen

Er worden geen verzendkosten gerekend voor tickets. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je ontvangt geen tickets per post.

 

Pickup

Pickup is free of shippingcharge. You can only choose this option if you agree the collection time with us in advance. Time: monday to friday 08.30am-17.30pm Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Use this option when you already received our products and still need to do the payment.

Tickets Tastings

No shippingcosts for tickets. You will only receive conformation by email. You will not receive tickets by postmail.

Geef mij persoonlijk advies

Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?

  • Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?
    Alle geschenken komen met uitleg over de gekozen Champagne + storytelling over het Champagnehuis in een mooie gouden envelop. Vanaf 10 stuks eigen print op de deksel van de houten kist. Exclusief eenmalige proefdrukkosten €25 en extra kosten €25-€50 transport van leverancier naar ons magazijn. Eigen logo of boodschap op achterlabel op de fles vanaf €150/200 (alle informatie over de Champagne staat ook op label). Loont bij grotere oplages €3 bij 50 stuks, €2 bij 100 stuks, €1 bij 150 stuks. Verschillende opties voor een persoonlijk kaartje bij geschenk.

vanaf €200,- kosteloos verzending (per adres)
Er zitten geen producten in het winkelmandje
Verder winkelen
0
Champagne vragen? WhatsApp ons
×