Bestellen & betalen

Bestellingen

Je bestellingen kun je het beste via onze webwinkel plaatsen.

Wil je Champagne advies van een Champagne expert, dan kun je ons het beste bereiken via de whatsapp chat. We reageren vaak direct. Indien we niet aanwezig zijn, krijg je wel heel snel reactie.

Indien wenselijk kun je ons ook via een e-mail of telefoon 020-2101105 bereiken om je bestelling door te geven. We hebben ook een chatfunctie waarop je contact kunt leggen.

Onze voorraden op de site zijn actueel. In een enkel geval bestaat er een kans dat verkoop elkaar net kruist. Wij kunnen altijd adviseren welke andere Champagne een goed alternatief is.

Wat heb jij eigenlijk te vieren (in je leven). En welke Champagne zou je daarvoor open willen trekken?

SHOP ONLINE

Levertijden

Betalen gaat bij ons veilig en betrouwbaar via Ideal of Pay Pal (ook voor credit card betalingen). De commissies voor Pay Pall zijn er hoog (tot wel 4,5%). Dus onze sterke voorkeur gaat uit naar betalingen via Ideal. Bedankt voor je begrip.

Je kunt ook betalen via een overschrijving. Het pakket wordt dan verzonden zodra de betaling is ontvangen.

Wij halen alleen maar bijzondere flessen bij kleine familie Champagnehuizen op. Vieren met een mooie Champagne is de manier om momenten extra speciaal te vieren! Waar ben jij eigenlijk dankbaar voor in je leven? En is een viermoment en een mooie fles waard?

SHOP ONLINE
×
vanaf €200,- kosteloos verzending (per adres) 0
Er zitten geen producten in het winkelmandje
Verder winkelen
0
Champagne vragen? WhatsApp ons