Onze missie is om iedereen zijn succes vaker te laten vieren. Dit is ontstaan vanuit een fascinatie voor waarderend kijken naar wat er in organisaties en teams speelt en wat mensen drijft en waar ze energie van krijgen. Wij noemen dat sinds 2016 — Champagne Coaching–. Wat dat exact betekent is onze huidige zoektocht. Belangrijke facetten zijn ‘met meer waardering kijken naar wat je al goed kunt’, ‘de kritische jij in jezelf uitdagen’ en je dankbaarheid voor wat er al is en wat er al werkt vaker aandacht geven. Vieren noemen we dat. Dat geeft een trots en voldaan gevoel. Het creëert meer eigen geluk.
We nodigen je uit om jouw momenten van trots en dankbaarheid te vieren en deze te delen met mensen die belangrijk voor je zijn. En als je die speciale momenten wilt voorzien van een gouden randje dan is een fles Champagne ‘ploppen’ een geweldig idee.
Al sinds 2010 zijn wij opzoek naar de mooiste en lekkerste Champagne. Die hobby is uitgegroeid tot Jérôme’s Champagne waarmee sinds 2016 onze Champagne parels verkrijgbaar zijn.
Wij werken met Récoltants Manipulants –Champagnehuizen die hun eigen druiven verbouwen, Champagne produceren en verkopen-. En wij importeren alleen uit de Champagnestreek Côte des Bar. Wij werken mee met alle Champagneproductie processen en zijn gemiddeld 6 tot 8 keer per jaar in de Champagnestreek.
Zo kennen we alle processen uit de praktijk, en alle ins en outs van alle Champagne soorten die wij verkopen. Het is altijd enorm genieten als we bij onze Franse vrienden aankomen, de laatste ontwikkelingen horen en een glaasje mogen proeven.