Verzending & bezorging met Oud & Nieuw 2018-2019

Levertijden O&N

Tot zaterdagmiddag 14:00 uur verzenden wij onze pakketten. Maandag bezorgd.
Tip: laat bezorgen op een PostNL pickup point bij jou in de buurt.

In de regio Amsterdam/Amstelveen bezorgen wij onze Champagnes t/m 31 december 20:00 uur voor een bedrag van € 3,50 bij bestellingen vanaf €65 ,-

Afhalen in A’dam zat 09-18u, zon 12-22u en maandag 09-20u
Afhalen alleen in overleg!
Bel 020-2101105 of mail op info@jeromeschampagne.nl

SHOP ONLINE

Verzendkosten / bezorgkosten

Per afleveradres betaal je binnen Nederland € 6,95. Dit is een vaste bijdrage voor onze handling-, verpakking- en verzendkosten. Dat is dus ongeacht hoeveel flessen je bestelt. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden.

Reguliere binnenlandse zendingen zijn gratis bij een orderbedrag boven de 250 euro. Dit geldt niet voor rembourszendingen en spoedorders. Uitzondering op het vaste verzendtarief: Voor spoedorders kun je contact opnemen. Deze tarieven worden 1:1 doorberekend en worden op het moment bij de dienstverlener opgevraagd.

SHOP ONLINE

Levertijden

Je bestelling wordt dezelfde werkdag, mits op voorraad, verzonden.

De standaard afleverdagen zijn maandag t/m zaterdag voor particuliere adressen en maandag t/m vrijdag voor bedrijfsadressen.

Heb je jouw bestelling liever op een ander moment bezorgd geef dit dan door in het opmerkingen veld bij de bestelling. Dit komt bijvoorbeeld voor als het een cadeau is en je het op een bepaalde dag wilt laten afleveren. Noteer deze wens ook in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Wij werken samen met PostNL. Zij bezorgen op werkdagen 9 en 21 uur én op zaterdag tussen 9 en 16 uur. Je ontvangt altijd een track&code. Bij PostNL kun je jouw pakket volgen.

Verzonden op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag (prive-adressen)
Vrijdag Maandag (bedrijfsadressen)

Indien wij voorzien dat we de aangegeven levertijd niet redden om welke reden dan ook, dan nemen wij direct contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Dat kan zijn dat je wat langer wacht, dat wij je een vervangend product adviseren of dat je je betaling retour krijgt.

SHOP ONLINE

Bestelling Afhalen

Je kunt je bestelling kosteloos afhalen. Deze optie kun je alleen kiezen indien je het ophaalmoment vooraf met ons afstemt. Afhaaltijden: maandag t/m vrijdag 08.30-17.30uur Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Deze optie is ook geschikt om te kiezen indien je onze producten al hebt ontvangen en nog even komt afrekenen.

Tickets Proeverijen

Er worden geen verzendkosten gerekend voor tickets. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je ontvangt geen tickets per post.

 

Pickup

Pickup is free of shippingcharge. You can only choose this option if you agree the collection time with us in advance. Time: monday to friday 08.30am-17.30pm Maassluisstraat 2 in Amsterdam

Use this option when you already received our products and still need to do the payment.

Tickets Tastings

No shippingcosts for tickets. You will only receive conformation by email. You will not receive tickets by postmail.

Geef mij persoonlijk advies

Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?

  • Hoi Jérôme, wil je ons advies geven voor een passend Champagne geschenk?
    Alle geschenken komen met uitleg over de gekozen Champagne + storytelling over het Champagnehuis in een mooie gouden envelop. Vanaf 10 stuks eigen print op de deksel van de houten kist. Exclusief eenmalige proefdrukkosten €25 en extra kosten €25-€50 transport van leverancier naar ons magazijn. Eigen logo of boodschap op achterlabel op de fles vanaf €150/200 (alle informatie over de Champagne staat ook op label). Loont bij grotere oplages €3 bij 50 stuks, €2 bij 100 stuks, €1 bij 150 stuks. Verschillende opties voor een persoonlijk kaartje bij geschenk.